Skip to content Skip to footer

Politika zasebnosti

Podjetje STENG d.o.o. upravlja spletno mesto steng-nccp.si, ki zagotavlja storitve.

Ta stran se uporablja za obveščanje obiskovalcev spletnega mesta o naših pravilnikih o zbiranju, uporabi in razkritju osebnih podatkov, če se kdo odloči za uporabo naše storitve, spletnega mesta steng-nccp.si.

Če se odločite za uporabo naše storitve, se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v zvezi s to politiko. Osebni podatki, ki jih zbiramo, se uporabljajo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Vaših podatkov ne bomo uporabili ali delili z nikomer, razen kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti.

Izrazi, uporabljeni v tej Politiki zasebnosti, imajo enak pomen kot v naših Pravilih in pogojih, ki so dostopni na www.steng-nccp.si, razen če ni drugače določeno v tej Politiki zasebnosti.

Zbiranje in uporaba informacij

Za boljšo izkušnjo pri uporabi naše storitve lahko od vas zahtevamo, da nam posredujete določene osebne podatke, vključno z vašim imenom, telefonsko številko in poštnim naslovom, vendar ne omejeno nanje. Podatki, ki jih zbiramo, bodo uporabljeni za vzpostavitev stika z vami ali vašo identifikacijo.

Prijavni podatki

Želimo vas obvestiti, da vsakič, ko obiščete našo storitev, zbiramo informacije, ki nam jih pošlje vaš brskalnik in se imenujejo prijavni podatki. Ti prijavni podatki lahko vključujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola (»IP«) vašega računalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh, in druge statistike.

Piškotki

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki se običajno uporabljajo kot anonimni enolični identifikator. Ti so poslani v vaš brskalnik s spletnega mesta, ki ga obiščete, in so shranjeni na trdem disku vašega računalnika.

Naše spletno mesto uporablja te “piškotke” za zbiranje informacij in izboljšanje naše storitve. Imate možnost, da sprejmete ali zavrnete te piškotke in veste, kdaj je piškotek poslan v vaš računalnik. Če se odločite, da zavrnete naše piškotke, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše storitve.

Ponudniki storitev

Lahko zaposlimo zunanja podjetja in posameznike iz naslednjih razlogov:

  • Za podporo naše storitve;
  • Za zagotavljanje storitve v našem imenu;
  • Za izvajanje storitev, povezanih s storitvijo;
  • Za pomoč pri analizi uporabe naše storitve.

Uporabnike naših storitev želimo obvestiti, da imajo te tretje osebe dostop do vaših osebnih podatkov. Razlog je, da v našem imenu opravljajo naloge, ki so jim dodeljene. Vendar se zavezujejo, da informacij ne bodo razkrili ali uporabili za noben drug namen.

Varnost

Cenimo vaše zaupanje, da nam posredujete svoje osebne podatke, zato si prizadevamo za njihovo zaščito uporabljati komercialno sprejemljive načine. Vendar ne pozabite, da nobena metoda prenosa preko interneta ali metoda elektronskega shranjevanja ni 100-odstotno varna in zanesljiva in ne moremo zagotoviti njene absolutne varnosti.

Povezave do drugih spletnih mest

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Če kliknete na povezavo tretje osebe, boste preusmerjeni na to spletno mesto. Upoštevajte, da teh zunanjih spletnih mest ne upravljamo mi. Zato vam toplo priporočamo, da pregledate Politiko zasebnosti teh spletnih mest. Nimamo nadzora in ne prevzemamo odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse katerih koli spletnih mest ali storitev tretjih oseb.

Zasebnost otrok

Naše storitve ne obravnavajo nikogar, mlajšega od 13 let. Zavestno ne zbiramo osebnih identifikacijskih podatkov otrok, mlajših od 13 let. Če odkrijemo, da nam je otrok, mlajši od 13 let, posredoval osebne podatke, jih takoj izbrišemo iz naših strežnikov. Če ste starš ali skrbnik in veste, da nam je vaš otrok posredoval osebne podatke, nas kontaktirajte, da bomo lahko ustrezno ukrepali.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Naš pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo. Zato vam svetujemo, da občasno pregledate to stran za morebitne spremembe. O vseh spremembah vas bomo obvestili z objavo novega pravilnika o zasebnosti na tej strani. Te spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene na tej strani.

Kontaktiraj nas

Če imate kakršna koli vprašanja ali predloge glede našega pravilnika o zasebnosti, se obrnite na nas.

Kontaktirajte nas

Potrčeva cesta 50
2250 Ptuj

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

© 2022 Steng | Vse pravice pridržane